Gelaatsverzorgingen

Je huid wordt behandeld naar wat ze op dat moment het meeste nood aan heeft. De producten worden afgestemd naargelang jouw huidtype! Wij werken met de productenlijn van Extenso

Extenso is een Nederlands cosmeticahuis met producten van hoogwaardige kwaliteit, 100% vegan, bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen. De producten bevatten geen overbodige geurstoffen, kleurstoffen en parabenen en worden niet op dieren getest.

 

NIEUW! Seizoensbehandeling 'Smooth Repair Treatment'

EXTENSO SMOOTH REPAIR TREATMENT

We herkennen allemaal de ‘schade momentjes’ op de huid, denk aan het eens een keer niet netjes je huid reinigen voor het slapen gaan of bacteriën op de huid doordat je met vieze vingers aan je gezicht zit.Maar ook de seizoenen zorgen voor ‘schade’ aan je huid, in de zomer (te) veel zonnen, in de winter warm douchen. Onze huid heeft regelmatig repair-time nodig!

De Extenso Smooth Repair Treatment is een echt cadeautje voor je huid!

Werkstoffen als Aloë Vera,
Vitamine E en Tocopherol staan centraal, ze maken de huid smooth en zorgen voor het herstel! Maak kennis met DIY, want we duiken de keuken in en maken een zelfgemaakte scrub!
Tijdens
deze Smooth Repair Treatment zal het vaak vergeten gebied, de hals & het decolleté, goed onder handen worden genomen!
Zeg maar dag tegen fillers en botox en hallo Smooth Repair Treatment!


Geschikt voor alle huidtypen en met name voor de:
- Beschadigde huid
- Droge huid
- Vochtarme huid
- Gecombineerde huid
- Slecht doorbloede huid
- Rijpere en futloze huid
- Onreine huid


Tijdsduur 75 minuten
Prijs: €70
 
 
 

We bieden nog 3 andere gelaatsverzorgingen aan:

 • 'Refreshing'
  Een ware opfrissing voor je gelaat!
  Deze gelaatsverzorging omvat: make up verwijderen, reiniging (milk, gel of hydrofiele olie), dieptereiniging (lysing of peeling), comedonen verwijderen, masker en dagcrème.
  +/- 30 minuten

 • 'Essential'                                                                                      
  Deze gelaatsverzorging omvat: make up verwijderen, reiniging (milk, gel of hydrofiele olie), tweede reiniging, dieptereiniging (lysing of peeling), comedonen verwijderen, ampul, massage, masker en dagcrème.
  +/- 60 minuten

 • 'Intensive'                                                                              
  Deze gelaatsverzorging omvat: make up verwijderen, reiniging (milk, gel of hydrofiele olie), tweede reiniging, dieptereiniging (lysing of peeling), comedonen verwijderen, wenkbrauwen epileren, ampul, massage, masker, handmassage en dagcrème.
  +/- 90 minuten

De wenkbrauwen worden enkel geëpileerd bij de 'Intensive" gelaatsverzorging. Wens je dit ook bij de 'Refreshing' of 'Essential' gelaatsverzorging, dan komt er €8 (epilatie met pincet) of €10 (suikerontharing) bij.