Algemene voorwaarden

Extra maatregelen i.v.m. COVID-19!!!


▪️ Het dragen van een mondmasker is verplicht. Heb je geen mondmasker, dan kan je er 1 aankopen bij mij voor €1. 
▪️ Handen wassen en desinfecteren voor en na jouw afspraak is verplicht.
▪️ Kom op tijd!
▪️ Raak niets onnodig aan.
▪️ Neem zo weinig mogelijk persoonlijk materiaal mee naar je afspraak.   
▪️ Kom niet ziek naar je afspraak! Wees eerlijk voor jezelf en breng anderen en jezelf niet in gevaar. Hoesten, niezen, koorts betekend thuisblijven (met uitzondering van hooikoorts)
▪️ 24u voor je afspraak, zal er een korte vragenlijst naar je verstuurd worden. Vul deze eerlijk in!
▪️ Er zullen geen begroetingen plaatsvinden (hand, kus,..) 
▪️ Naar het toilet gaan is momenteel verboden maar ik ben geen onmens. Moet je echt gaan, dan laat ik je uiteraard gebruik maken van het toilet. Maar houdt hier rekening mee.
▪️ Het aanbieden van drank is momenteel ook verboden. Maar ik voorzie voor jullie een eigen flesje water. Dit neem je nadien gewoon mee naar huis.
▪️ Betaal op voorhand via overschrijving of ter plekke met Payconiq. GEEN CASH (na het boeken van je afspraak word je hier over gecontacteerd)   
▪️Het toiletgebruik is niet toegestaan (m.u.v. dringende gevallen maar houdt hier rekening mee)
▪️Drank aanbieden is voorlopig niet toegestaan (flesjes water voorzie ik wel (warm weer). Dit flesje neem je dan mee naar huis.)

Ik reken alvast op jouw medewerking. 😘Let wel, ik ben geen kinesist. Mijn massages hebben geen medisch doel. 

Ik richt mij enkel tot vrouwen.

GEEN EROTIEK!!!


HYGIËNE

Voor eigen gemak trek je best gemakkelijke kledij aan. Het is fijner om na de behandeling comfortabele kledij aan te trekken, dan kledij die bijvoorbeeld knelt. Ik raad je ook aan om niet jouw beste kledij te dragen. Bij een massage bv. kan je lichaam nog wat massageolie op zich hebben, dit kan soms plekken geven.

Het is aangenaam als je opgefrist aankomt. Dit om ongemakken voor jezelf en voor mijzelf te vermijden. Het is voor niemand leuk om onaangename lichaamsgeurtjes te moeten trotseren.

 

ANNULATIE

I.v.m. COVID-19 ben ik iets soepeler in het annuleren van afspraken maar probeer dit te doen minstens 24u op voorhand! Op deze manier kan er een andere klant jouw plek innemen.

 

NO SHOW

Kom je niet opdagen op je afspraak, reken ik het volledig bedrag aan van je geboekte afspraak!

 

TE LAAT KOMEN

Kom op tijd voor jouw afspraak. Het liefst 5 minuutjes vroeger zodat je op je afgesproken uur op de behandeltafel ligt 😊

De tijd die je te laat bent wordt afgetrokken van de voorziene duur en je betaalt het volledige tarief. Ben je meer dan 15 minuten te laat, moet ik jou afspraak helaas annuleren. Boek je diezelfde dag een nieuwe afspraak, moet je niets extra betalen. Maak je geen nieuwe afspraak, reken ik 50% van het bedrag van je geboekte afspraak aan!

Respecteer mijn agenda en die van de klanten die na jou komen.

 

NA DE BEHANDELING

Bij een massage komen er afvalstoffen vrij in jouw lichaam en verlies je wat vocht. Daarom is het belangrijk om na de massage voldoende water of thee te drinken.

 

PRAKTISCH

Heb je lang haar dan is het handig om deze in een staart te doen met een elastiekje.

Een GSM, Smartphone, IPhone, … is een handig apparaat in ons leven. Maar om de massage optimaal te kunnen beleven, vraag ik je om dit apparaat uit te schakelen of stil te zetten. Verwacht je toch een belangrijk telefoontje, laat het me weten voordat ik met de behandeling start.